Chip & Nick 08 Olive Green (2 X 30 ml)

vms
vms 508
Bestel
  • Beschrijving

Deze Chip & Nick effectverf laat beschadigingen achter op je model in de kleur olijf groen

Chip & Nick is een soort intelligente verf die is gemaakt om je te helpen super realistische chipping-effecten te creëren op je model met minimale vaardigheden. Het aanbrengen werkt via de VMS "omgekeerde chipping" -techniek. Je hoeft alleen maar de verf op het model aan te brengen en vervolgens delen ervan te verwijderen zodat alleen beschadigingeffecten overblijven.Chip & Nick voegt geen dikte toe aan je verwering zoals haarspray en soortgelijke vloeistoffen doen, de verf smelt optisch met de basis voor een uitstekend resultaat. De verf is omkeerbaar - er is geen gevaar voor slechte afbrokkeling, omdat je altijd overmatige verf kunt verwijderen. Met Chip & Nick kun je superfijne beschadigingen maken die tot nu toe alleen te realiseren waren met een fijne penseeltechniek. Chip & Nick doet het in een fractie van de tijd die daarvoor nodig was en het gaat volledig probleemloos. De verf zorgt voor genuanceerde chipping-effecten, waar haarspraytechnieken en "afwasbare" verven slechts één kleur toelaten vanwege hun gebrek aan weerstand tegen water.
Het model moet worden gevernist met VMS Varnish HD of een gelijkwaardig product voorafgaand het gebruik van Chip & Nick!

Video Informatie

Er zijn over de Chip & Nick techniek verschillende informatie video's beschikbaar. Klik op het plaatje voor een bezoek aan de VMS videotheek.

Gerelateerde Producten