1/12 Honda Monkey 125 # tamiya 14134

Tamiya
tamiya 14134
Bestel
  • Beschrijving

Dit is een nieuw item in de befaamde 1/12 Motorcycle Series, want de geheel nieuwe Honda Monkey 125 - die medio 2018 te koop was - sluit zich ook snel aan bij de Tamiya-line-up!

De Monkey-lijn werd voor het eerst verkocht in Japan in 1967 en kreeg al snel langdurige wereldwijde erkenning met zijn nogal geringe afmetingen en toch vrolijk ontwerp. De Monkey 125 heeft een grotere 124cc-motor, maar zit vol met de charme van Monkey: dikke banden, afgeronde ontwerpmotieven voor de koplamp, speedo en meer, plus glanzende verchroomde spatborden en demperafdekking. Deze speelse kleine aap lijkt een nieuwe wereldwijde hit te worden, en nu kun je hem in handen krijgen, in detailed Tamiya 1/12! - Dit is een plastic model op 1/12 schaal. Lengte: 142 mm, breedte: 63 mm, hoogte: 86 mm.

- De compacte, eigenzinnige vorm van de Monkey 125 wordt met buitengewone nauwkeurigheid vastgelegd. - De motoronderdelen, zwenkarm, voorvork en achterspatbord zijn met schroeven aan het frame bevestigd voor een duurzame afwerking.
- Met metaal beklede onderdelen worden gebruikt om veren en lichte behuizingen af te beelden.
- Wordt geleverd met doorzichtige onderdelen, dempingsveren, vinylbuizen om verschillende lijnen na te bootsen, en natuurlijk decals.