1:72 MIL MI-24 D + UH 1C # italeri 35103

Italeri
ITA-35103
Bestel
  • Beschrijving

De doos bevat:

Twee modelkits - gekleurde Sprues - Handleiding - Instructies voor de kleuren - Lijm -
Bonus Code (PC / Mac-versie): Thach's F2-A1 Buffalo (Rank 1.0 USA Premium Fighter); He-112B (Rank 1, Germany Premium Fighter) 

7 dagen premium account en een Italeri Decal

UH-1C

De UH-1C was een verdere ontwikkeling van de legendarische Amerikaanse 'Huey' -helikopter. De 'C' -variant transformeerde de Huey van een gewone nutshelikopter in een volledig ontwikkeld kanon, wiens voornaamste taak het transport van de tegenhangers was en dekking te bieden voor grondeenheden. De UH-1C ging de productie in op het hoogtepunt van de oorlog in Vietnam in 1966, met de meer dan 700 geproduceerde eenheden die tijdens het conflict veelvuldig werden gebruikt.

MI-24D

De Mi-24 'Hind' werd aanvankelijk ontworpen in de jaren zestig als aanvalshelikopter voor het Sovjetleger, maar werd al snel de meest gebruikte gevechtshelikopter ter wereld. De Mi-24D is begin jaren zeventig ontwikkeld om de gevechtskrachten van de Hind verder te vergroten. Sovjet-ingenieurs behaalden dit door de Mi-24D een compleet opnieuw ontworpen voorromp te geven, de bescherming te vergroten en de helikopter uit te rusten met verbeterde geleide antitankraketten.