How to make Buildings. Basic construction and Painting Guide (English) # mig 6135

Ammo Mig
mig 6135
Bestel
  • Beschrijving

Zachte kaft, 160 pagina's met meer dan 900 HQ-afbeeldingen in kleur.
Waarschuwing! Dit boek is alleen beschikbaar in de ENGELSE taal.

Binnen de wereld van het stadslandschap, als er één merk is dat zich onderscheidt van de andere, is het Miniart, dat een enorme productcatalogus biedt die vrijwel alle behoeften van de modelleur dekt. De auteur van deze gids Jorge Porto del Corral is een specialistIn scenografie en diorama's en zal elke twijfel wegnemen die de modelbouwer zou kunnen hebben door elk van zijn processen uit te leggen met inbegrip van het assembleren, schilderen en instellen op een eenvoudige, praktische en didactische manier om vragen op te lossen die kunnen ontstaan.

Deze gids is verdeeld in 4 hoofdstukken, beginnend met een beschrijving van de basismaterialen en documentatie die nodig zijn om uw projecten voor te bereiden. In het tweede hoofdstuk gewijd aan de assemblage, worden verschillende voorbeelden van diorama's getoond met verschillende niveaus van complexiteit. Van een eenvoudig en basisniveau tot geavanceerde detailleringstechnieken waarmee de lezer de diorama's kan aanpassen aan de smaak en behoeften van elke modelleerder en elk onderwerp. Het derde hoofdstuk is gewijd aan schilderen en plaatsen waar we stappen, technieken en verschillende eenvoudige trucs zullen zien om een ​​onberispelijke afwerking van al uw projecten te bereiken. En ten slotte eindigde een galerijhoofdstuk van de modellen met elk van de technieken en stappen die in deze handleiding werden geleerd.

Kortom, dit boek is een complete gids met processen die duidelijk worden uitgelegd aan de hand van 160 pagina's en honderden stap voor stap foto's van hoge kwaliteit, bedoeld als een eenvoudig en praktisch hulpmiddel in de bibliotheek van de modelbouwer. Gericht op zowel modelbouwers die nieuw zijn in de wereld van diorama's, als op meer ervaren gebruikers die de volgende stappen willen nemen om hun projecten te verdiepen en te detailleren.