Encyclopedia of Figures Modeling Techniques Vol. 1 - Colour, Shape and Light (Engels) # mig 6221

MIG
mig 6221
    Tijdelijk niet leverbaar
  • Beschrijving

Deel 1 van de Encyclopedia of Figures is gewijd aan het leren van de basiselementen waarmee elke miniatuurschilder werkt: licht, kleur, vorm en textuur.

Dit artikel is op dit moment niet leverbaar maar hopen wij binnenkort wel weer in ons aanbod terug te zien.

Dit boek is een definitieve gids voor het begrijpen van de geheimen van het verlichten van een figuur, het combineren van kleuren, het markeren van vormen en het verbeteren van texturen op een praktische en eenvoudige manier. Een groep uitstekende schilders uit verschillende landen is geselecteerd vanwege hun beheersing van de onderwerpen die in dit boek zijn ontwikkeld en hebben zich gericht op de educatieve aspecten om de geheimen van de visuele taal begrijpelijk te maken door middel van spectaculaire beelden en het onthullen en onderhouden van stapsgewijze processen.

Alle processen en technieken in het boek worden stap voor stap uitgelegd met honderden foto's en hoogwaardige zelfstudie-afbeeldingen. Als je klaar bent met het lezen van dit deel, zul je je vermogen om van deze kleine kunst te genieten hebben uitgebreid en zul je in staat zijn om het werk van de auteurs en anderen met een bredere kennis te waarderen. Misschien nog belangrijker, je zult nog meer genieten van de kunst van het schilderen van figuren.

 

* Teksten, schilderijen en foto's: Rodrigo Hernández Chacón, Krzysztof Kobalczyk, Roman Gruba, Rubén Martínez Arribas, Dimitry Fesechko en David Arroba