Oil Expert Enhancing Medium # vms 430

VMS
vms 430
Bestel
  • Beschrijving

Oliëverven hebben weken nodig om echt goed te drogen, wat je werk kan belemmeren, wie wil er wachten met een volgende laag verf als er een show komt? Met Oil Expert kun je het proces versnellen en je olieverven ook extra glans geven!

50ml droppler flesje.
Keuze uit Mat, Satin of Gloss

Olieverven drogen zeer langzaam, waardoor u tussen opeenvolgende lagen moet wachten, met Oil Expert media kunt u het droogproces versnellen tot 24-48 uur en ook satijn- en glansafwerking toevoegen aan normaal matte afwerking van olieverven!
 
 
Gebruik onze 3 professionele media om matte satijn- en hoogglansresultaten te bereiken! Mat medium kan worden gebruikt met technieken uitgevoerd met terpentine / reukloze terpentijn zoals wassen, strepen of blending en zorgt voor een snelle uitharding van uw olieverf zodat u lagen veel sneller kunt toevoegen! Product is bedoeld voor olieverf van alle merken.
 
Hoe Oil Expert mat type te gebruiken:
Je kunt het mengen met olieverf zonder enige beperking. Voeg weinig toe terwijl u meer schildert terwijl u SFX maakt, zoals strepen, washes en dergelijke. De uithardingstijd wordt tot 24-48 uur versneld, afhankelijk van hoeveel verf er in je mix zit.

Hoe Oil Expert satijn- en glanstypen gebruiken:
Een mix met satijntype moet 5-25% verf bevatten, de rest moet het medium zijn. Een mix met het glanzende medium moet 5-50% verf bevatten, de rest moet het medium zijn. Op deze manier kunt u de glans en glans van media behouden en genieten van betere droogtijden. Te veel verf kan leiden tot doffe lagen of overmatige droogtijd. Omdat alle olieverven verschillen, is het het beste om een ​​test uit te voeren om een ​​goede plek voor uw specifieke toepassing te vinden.Oil Expert heeft een grappige kleur, heeft dit invloed op mijn verf? Nee, de oorspronkelijke verfkleur wordt niet beïnvloed. Satijn- en glansmedia verdiepen de oorspronkelijke tint vanwege het 'natte steen' -effect. Dit is een pluspunt en uw doel bij het gebruik van dit soort media.
 
50ml droppler flesje.
Keuze uit Mat, Satin of Gloss