1/35 Sd.Kfz.234/1 (cm) # Tamiya 37019

Tamiya
tamiya-37019
Nieuw
Bestel
  • Beschrijving

Model kit German heavy armored car sd.kfz.234/1 with c cm gun in de schaal 1/35.

Dit is een gezamenlijke Tamiya-Italeri serie model kit van de 8-wielige Duitse pantserwagen Sd.Kfz.234/1. De Sd.Kfz.234-serie was een zeer succesvol 8-wiel aangedreven pantserwagenontwerp dat was uitgerust met een motor van 210 pk. Er werden vier varianten van het voertuig geproduceerd, waarbij de met 5 cm kanon uitgeruste 234/2 'Puma' als eerste in actie kwam. Het werd gevolgd door de 234/1, die een open geschutskoepel en een lichter 2 cm kanon had. Deze kit bevat niet alleen Tamiya-figuren, emblemen en andere onderdelen, maar ook met bijgewerkte vormen om weglatingen te corrigeren en details toe te voegen aan het originele Italeri-model, evenals een gestroomlijnd montageproces.

Product specificaties:

- Constructietype Montageset
- Foto-etched onderdelen inbegrepen
- Inbegrepen stickers
- Lengte: 180mm.
- Model onderdelen zijn een product van Italeri.
- Jerrycan-onderdelen zijn gemoderniseerd voor meer realisme.
- Inclusief nieuwe foto-geëtste onderdelen om jerrycan-rek en bevestigingsriem te updaten, plus geschutsnetten en mitrailleurvizieren.
- Nieuwe onderdelen zijn inbegrepen om koplampen, antennevoet, krik, schop en meer weer te geven!
- Er zijn 6 lastig te bevestigen onderdelen voorzien van handleidingen om ze nauwkeurig op het model te kunnen plaatsen.
- Inclusief 3 Tamiya-figuren (oorspronkelijk in item 35252) in realistische pose, plus onderdelen die een motorfiets nabootsen.
- 2 markeringsopties zijn inbegrepen, met afbeeldingen van voertuigen van het westelijke en oostelijke front.
- Wordt geleverd in een door Tamiya ontworpen pakket.