Ugears Gevechtsvliegtuig 'Ghost of Kyiv'

Ugears
ugears gevechtsvliegtuig
Bestel
  • Beschrijving

Mensen hebben hoop nodig, ze hebben helden nodig. In de begindagen van de grootschalige Russische invasie van Oekraïne in februari 2022 werd de 'Ghost of Kyiv' (Geest van Kiev) de held voor miljoenen Oekraïners.

Naarmate het aantal kills - vijandelijke vliegtuigen neergeschoten in luchtgevechten - toegeschreven aan de Ghost groeide, nam ook de legende toe. Maar afgezien van de legendes is het een feit dat Rusland er in de begindagen van de oorlog niet in slaagde om luchtsuperioriteit boven Kiev te bereiken. Grotendeels dankzij de dappere piloten van de 40th Tactical Air Force Brigade van Oekraïne, de echte 'Geesten van Kiev'.

Ugears, een trots Oekraïens bedrijf, brengt de Geest van Kiev tot leven in dit 1:72 schaalmodel van de MiG-29 straaljager, gevlogen door de Ghost. Het model onderscheidt zich door zijn realisme, met beweegbare rolroeren, vleugelkleppen en staartroeren, intrekbaar landingsgestel voor en achter, afneembare raketten en pop-up luifel. Wijzig de hellingshoek van de MiG-29 met behulp van regelaars onder de basis. De basis waar de geest van Kiev schijnbaar boven zweeft is voorzien van een aantrekkelijk, uit hout uitgesneden, gestileerde kaart van Kiev, die de stad en al haar inwoners symboliseert onder de bescherming van de geest. De zijkanten van de basis bieden een panoramisch uitzicht op de skyline van Kiev. De arm van de basis toont een neergestort vijandelijk vliegtuig.