Met 10% Pre-Order-Korting

1/35 AH-1G Cobra (Early Production) # icm 53030 Pre-order

ICM
ICM-53030
Pre-Order
    Binnenkort verwacht
Bestel
  • Beschrijving

De AH-1 Cobra is een iconische aanvalshelikopter die ontwikkeld is door Bell Helicopter en een opmerkelijke geschiedenis in militaire luchtvaartoperaties heeft.

De helikopter heeft een slanke en gestroomlijnde romp, met een tandemcockpitconfiguratie waarin de piloot en de co-piloot/boordschutter achter elkaar zitten. Dit ontwerp zorgt voor een beter zicht voor beide bemanningsleden tijdens missies en biedt uitstekende wendbaarheid.

Een van de belangrijkste kenmerken van de AH-1 Cobra is het vermogen om een breed scala aan wapens te dragen, waaronder raketten, machinegeweren en granaatwerpers. Het helpt de Cobra om gronddoelen aan te vallen, gepantserde voertuigen uit te schakelen en vijandelijke posities te onderdrukken. Dit maakt het een uiterst effectieve aanvalshelikopter.

De AH-1 Cobra heeft zijn waarde bewezen in verschillende militaire conflicten over de hele wereld. Hij heeft gediend bij de Amerikaanse strijdkrachten tijdens de Vietnamoorlog en werd later ingezet in andere conflicten, waaronder de Golfoorlog, de oorlog in Afghanistan en de Irakoorlog. De Cobra heeft bewezen een betrouwbare en dodelijke troef te zijn in de moderne oorlogsvoering.

Kenmerken van dit model:

-Accurate afmetingen en verhoudingen van de echte helikopter en gedetailleerde rompbekleding
-Verschillende configuraties voor de draaibare wapens
-Inclusief verschillende wapens om onder de vleugels te hangen
-Vijf verschillende markeringsopties uit de Vietnamoorlog